Zařízení & příslušenství
开阳白菜
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
蒜头3 瓣
-
虾米 泡水约10分钟后沥干20 克
-
干香菇 泡软,切丝10 克
-
胡萝卜 去皮,切片20 克
-
大白菜 切段 (约3厘米)500 克
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
淀粉 加30克水调匀1 茶匙
-
麻油 少许
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5 g
Kalorie
299 kJ /
72 kcal
Tuk
4 g
Vláknina
1.815 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
巧用食材变美味
10 recepty/-ů
Čína
Čína