
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 油
- 3 瓣 蒜头
- 20 克 虾米 ,泡水约10分钟后沥干
- 10 克 干香菇 ,泡软,切丝
- 20 克 胡萝卜 ,去皮,切片
- 500 克 大白菜 ,切段 (约3厘米)
- 1 茶匙 盐
- 2 小撮 白胡椒粉
- 1 茶匙 淀粉 ,加30克水调匀
- 麻油 ,少许
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 72 kcal / 299 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1.815 g