Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 10 g d'huile d'olive
- 250 g de poivron vert, coupé en lanières
- 250 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 250 g de tomates, coupées en quatre, épépinées et dégorgées
- 600 g de pilons de poulet
- 200 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de gros sel
-
½
c. à café de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
(volitelně)
nebo 1 c. à café de paprika doux (volitelně) - 1 feuille de laurier
-
1
c. à café de feuilles de thym frais
nebo 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1219 kJ / 291 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Goulasch
50min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 dk
Bœuf bourguignon
2sa 30 dk
Blanquette de veau
1h
Pot-au-feu
1h 40min
Blanquette de veau
1h
Tomates farcies
50min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Assortiment de légumes sur lit de riz et sauce au yaourt
45 dk
Sauté de veau Marengo
55 min
Bœuf carotte
1 godz. 35 min
Hachis parmentier
50min