Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 - 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 600 g d'épaule de veau, détaillée en dés (2 cm)
- 250 g de tomates entières pelées au jus (poids net égoutté)
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de champignons de Paris frais
- 1 jus de citron
- 4 brins de persil frais, ciselés, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1229 kJ / 295 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Osso-buco
1h 20min
Veau Marengo
55min
Poulet basquaise
50min
Goulasch
50min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Blanquette de veau
1h
Pot-au-feu
1 Std. 40 Min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Lapin aux pruneaux
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30min
Sauté de veau Marengo
1h 15min
Cassoulet au confit de canard
1 Std. 10 Min