Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de viande de bœuf (macreuse, jumeau), coupée en morceaux (3 cm)
- 50 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g de navet, coupé en morceaux
- 1 branche de céleri, coupée en tronçons
- 1000 g d'eau
- 80 - 100 g d'oignon
- 2 clous de girofle
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- 1 c. à café de gros sel, et un peu pour servir
- 400 g de carottes, coupées en rondelles
- 400 g de poireaux, fendus en quatre dans la longueur
- 400 g de pommes de terre à chair ferme (type Roseval par ex.), coupées en morceaux
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- quelques cornichons au vinaigre
- moutarde forte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1535 kJ / 363 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
-
Basiques - Plats traditionnels 12 recept, Francie
-
Ma Cuisine 196 recept, Španělsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Švýcarsko
-
Ma Cuisine 196 recept, Benelux
-
Ma cuisine au quotidien 239 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Švýcarsko
-
Ma cuisine au quotidien 196 recept, Francie
-
Ma cuisine au quotidien 221 recept, Kanada
Alternativní recepty
Tomates farcies
50min
Poulet basquaise
50min
Pot-au-feu
1 Std. 35 Min
Sauté de veau Marengo
55 min
Goulasch
50min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Blanquette de veau
1h
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Bœuf carotte
1 Std. 35 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 min