Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les roulés de poulet
- 4 branches de persil frais
- 60 - 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 250 g de bouillon de légumes reconstitué
- 200 g de vin rouge
- 1 c. à café de romarin frais
- 800 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm env.)
- 600 g de blancs de poulet (4 blancs de 150 g chacun env.)
- 8 tranches de jambon cru
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
La sauce
- 50 g de vin rouge
- 15 g de farine de blé
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2304 kJ / 548 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Goulasch
50 Min
Baguette
3 godz. 45 min
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf bourguignon
2 Std. 30 Min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Tagliatelle aux cèpes
1 Std.
Poulet vapeur, tagliatelle et velouté de légumes
45 Min
Lapin aux pruneaux
1 Std.
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et aux pommes de terre
30 Min
Wraps de poulet sauce tomate
45 Min
Filet de merlan en papillote de poireau
55 Min