Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les roulés de poulet
- 4 branches de persil frais
- 60 - 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 - 2 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 250 g de bouillon de légumes reconstitué
- 200 g de vin rouge
- 1 c. à café de romarin frais
- 800 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm env.)
- 600 g de blancs de poulet (4 blancs de 150 g chacun env.)
- 8 tranches de jambon cru
- 400 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles
La sauce
- 50 g de vin rouge
- 15 g de farine de blé
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2304 kJ / 548 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Cassoulet au confit de canard
1h 10 min
Bœuf bourguignon
12h
Goulasch
50 min
Poulet vapeur, tagliatelle et velouté de légumes
45 min
Couscous de crevettes et sa bisque
1h
Pot-au-feu
1h 40min
Blanquette de veau
1h
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50 min
Bœuf en papillotes
30 min
Choucroute
1h 40min
Filet de merlan en papillote de poireau
55 min
Wraps de poulet sauce tomate
45 min