Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre (pre-fermento biga) (ver tip)
- 100 g de leche entera
-
30
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
nebo 10 - 18 g de levadura seca instantánea, p. ej. Tradi-Pan® + 30 g de leche extra - 170 g de harina de trigo
Masa croissant
- 340 g de harina de trigo
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 30 - 75 g de azúcar, de cualquier tipo (para cuernitos salados use el mínimo de azúcar)
- 5 g de sal fina
- 100 g de mantequilla, en cubos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla, muy fría
Decoración
- 1 huevo, batido para barnizar
- 30 g de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 942.5 kJ / 225.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 99.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Churros de la esquina
40 Min
Empanadas de res
1 Std. 10 Min
Baguette
3 godz. 45 min
Pastel de chocolate con avellanas
2 godz. 40 min
Pastel de tres leches
3h
Hojaldre
1h 20 min
Pan de queso feta y aceitunas
1h 20 min
Alfajores
1h 30 min
Pastel triple chocolate en capas
2 godz. 30 min
Alfajores Argentinos
1 Std. 10 Min
Pizza
1h
Masa para pasta fresca
1h