
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre (pre-fermento biga) (ver tip)
- 100 g de leche entera
-
30
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
nebo 10 - 18 g de levadura seca instantánea, p. ej. Tradi-Pan® + 30 g de leche extra - 170 g de harina de trigo
Masa croissant
- 340 g de harina de trigo
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 30 - 75 g de azúcar, de cualquier tipo (para cuernitos salados use el mínimo de azúcar)
- 5 g de sal fina
- 100 g de mantequilla, en cubos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla, muy fría
Decoración
- 1 huevo, batido para barnizar
- 30 g de leche
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 942.5 kJ / 225.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 99.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de leche
2hod. 20min
Grissinos (Palitos de pan)
1hod.
Pan blanco
1hod. 40min
Baguette
3hod. 45min
Masa de hojaldre clásica
7hod.
Masa para pay
40min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5hod. 30min
Pan para hamburguesa
3hod. 20min
Pan de brioche
5hod.
Hogaza exprés
50min
Pan brioche
14hod.
Croissant de masa brioche hojaldrada
6hod. 40min