Croissants

Croissants

4.4 16 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 6hod.
22 piezas

Suroviny

Masa madre (pre-fermento biga) (ver tip)
  • 100 g de leche entera
  • 30 g de levadura prensada fresca desmenuzada
    10 - 18 g de levadura seca instantánea, p. ej. Tradi-Pan® + 30 g de leche extra
  • 170 g de harina de trigo
Masa croissant
  • 340 g de harina de trigo
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 30 - 75 g de azúcar de cualquier tipo (para cuernitos salados use el mínimo de azúcar)
  • 5 g de sal fina
  • 100 g de mantequilla en cubos
Hojaldrado
  • 250 g de mantequilla muy fría
Decoración
  • 1 huevo batido para barnizar
  • 30 g de leche

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 pieza

Sodík 99.3 mg
Protein 3.8 g
Kalorie 942.5 kJ / 225.3 kcal
Tuk 13.8 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 8.5 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...