Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. à café bombée de graines de fenouil
- 2 bouquets d'aneth frais
- 150 g de gros sel
- 150 g de sucre
- 1 filet de saumon frais épais de 1 kg avec la peau
- 2 c. à soupe d'aquavit
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1415 kJ / 340 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Petits pâtés de Pézenas
1 Std. 30 Min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12h 20min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 Std. 30 Min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2h 35 min.
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Œuf crémeux, gâteaux de saumon fumé et crème chlorophylle - Nicolas Masse
1 Std. 15 Min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Magret de canard séché aux épices
360 Std.
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15min