Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 c. à café bombée de graines de fenouil
- 2 bouquets d'aneth frais
- 150 g de gros sel
- 150 g de sucre
- 1 filet de saumon frais épais de 1 kg avec la peau
- 2 c. à soupe d'aquavit
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1415 kJ / 340 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48u.
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12h 20min
Fumet de poisson
45 min
Bisque de crevettes et saint-jacques, croûtons au beurre safrané. Médaillons de cabillaud sauce Armoricaine.
50 min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Saumon gravlax à la betterave
24 godz.
Bisque de homard au paprika
1h 20 min
Fumet de crustacés
25 min
Bisque de crevettes
30 min
Fish and chips, sauce tartare
1h 20 min
Sauce vierge
10min