Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů směsi sušených hub
- 1000 gramů vody, plus horká voda extra, pro namáčení hub
- 170 - 200 gramů cibule, napůl
-
20
gramů oleje
nebo 20 gramů olivového oleje - 1 špetka pepře černého, mletého
-
2
polévkové lžíce dochucovací pasty, domácí
nebo 2 kostky bujónu - ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů těstovin do polévky, nudlí
- petrželová nať, nakrájená
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 214 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Klasický maďarský guláš
1 Std. 45 Min
Kulajda
40min
Pikantní fazolová polévka
11 Std.
Žampiónová krémová polévka
20min
Fazolová polévka s klobásou
35 Min
Houbová směs na rychlou polévku
10min
Kávová zmrzlina s likérem
8 Std. 10 Min
Grilovaná ryba a mořské plody s pepřovo-mandlovou omáčkou a bazalkovo-jogurtovým dipem
Žádné hodnocení
Ančovičkové máslo
4h 20min
Polévka s těstovinami, vepřová rolka se zeleninou a 2 druhy muffinů, s džemem a s ovocem
1 Std. 40 Min
Rybí polévka s pórkem
35 Min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45 Min