Zařízení & příslušenství
Křupavé krůtí karbanátky s čočkou
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
6 porcí
Suroviny
-
30 - 50 gramů mléka pro namočení pečiva
-
50 - 70 gramů pečiva natrhaného na kousky
-
40 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
-
300 gramů krůtích prsou na kousky
-
150 gramů sterilované čočky, bez tekutiny150 gramů čočky vařené
-
2 vejce
-
50 gramů anglické slaniny na kousky
-
1 špetka soli
-
80 gramů hladká mouka
-
olej na smažení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
21.5 g
Kalorie
1577 kJ /
377 kcal
Tuk
26.7 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Svěží chutě drůbeže
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kapustové karbanátky
50min.
Polévka ze žluté čočky s masovými kuličkami a dezert Solero
40min.
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1hod. 5min.
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min.
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1hod. 10min.
Kuličky z tresky a brambor
55min.
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1hod. 5min.
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2hod.
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2hod. 30min.
Hovězí kuličky se salsicciou
40min.
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min.
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min.