Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 50 gramů mléka, pro namočení pečiva
- 50 - 70 gramů pečiva, natrhaného na kousky
- 40 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
- 300 gramů krůtích prsou, na kousky
-
150
gramů čočky, vařené
nebo 150 gramů sterilované čočky, bez tekutiny - 2 vejce
- 50 gramů anglické slaniny, na kousky
- 1 špetka soli
- 80 gramů hladké mouky
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 26.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roštěnky s bramborami
1h 20min
Kapustové karbanátky
50min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40 min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1h 20min
Rybí karbanátky s quinoou
1h 15min
Dušené vepřové maso se ciderem
1h 40min
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1h 30min
Bramborové placky
12h
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45 Min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1u. 25min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min
Sekaná plněná špenátem a sýrem
1h 15min