
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů čerstvé petržele pouze listy
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
-
100
gramů čerstvých hřibů nakrájených na plátky
nebo 30 gramů hříbků, sušených namočených do teplé vody (20 min.) a vymačkaných - 100 gramů žampiónů na plátky
- 1 ¼ čajové lžičky soli
- 1200 gramů vody
- 300 gramů těstovin, typu tagliatelle
- 1 - 2 špetky pepře černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 396.2 kcal / 1659.3 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 13.4 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Houbové rizoto
40min
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1hod.
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min
Těstoviny penne s houbami
35min
Rizoto s houbami a špenátem
55min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35min
Gnocchi s avokádem
20min
Houbové rizoto s mascarpone
30min