Tagliatelle s restovanými hříbky

Tagliatelle s restovanými hříbky

4.2 28 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

  • 20 gramů čerstvé petržele pouze listy
  • 1 stroužek česneku
  • 50 gramů extra panenského olivového oleje
  • 100 gramů čerstvých hřibů nakrájených na plátky
    30 gramů hříbků, sušených, namočených do teplé vody (20 min.) a vymačkaných
  • 100 gramů žampiónů na plátky
  • 1 ¼ čajové lžičky soli
  • 1200 gramů vody
  • 300 gramů těstovin, typu tagliatelle
  • 1 - 2 špetky pepře černého, mletého

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 11.3 g
Kalorie 1659.3 kJ / 396.2 kcal
Tuk 13.4 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 53.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...