Tagliatelle s restovanými hříbky

Tagliatelle s restovanými hříbky

4.2 25 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

  • čerstvé petržele pouze listy
    20 gramů
  • stroužek česneku
    1
  • extra panenského olivového oleje
    50 gramů
  • čerstvých hřibů nakrájených na plátky
    100 gramů
    30 gramů hříbků, sušených, namočených do teplé vody (20 min.) a vymačkaných
  • žampiónů na plátky
    100 gramů
  • soli
    1 ¼ čajové lžičky
  • vody
    1200 gramů
  • těstovin, typu tagliatelle
    300 gramů
  • pepře černého, mletého
    1 - 2 špetky

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 396.2 kcal / 1659.3 kJ
Protein 11.3 g
Tuk 13.4 g
Sacharidy 53.7 g
Vláknina 6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...