Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 tarros de judías blancas cocidas (en conserva), aprox. 1600 g aclaradas y escurridas
- 300 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 4 dientes de ajo
- 100 g de zanahoria en trozos
- 80 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de pimentón
-
1100
g de caldo de carne
nebo 1100 g de caldo de verduras - 2 hojas de laurel secas
- 2 cucharaditas de sal
- 400 g de chorizo en rodajas
- 100 g de tocino fresco en trozos
- 200 g de jamón serrano en dados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1478 kJ / 353 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1270.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías pintas con verduras
35 min
Judías blancas con patatas y compango
1 Std. 35 Min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40 min
Judías blancas con chorizo
40 min
Sopa marinera asturiana
45 min
Judiones de la Granja con oreja
30 min
Lentejas guisadas
50 min
Lentejas estofadas
3 Std.
Judías blancas a la hortelana
45 min
Macarrones con chorizo para 12
25 min
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Judías blancas a la toscana
35 min