Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 tarros de judías blancas cocidas (en conserva), aprox. 1600 g aclaradas y escurridas
- 300 g de cebolla en cuartos
- 200 g de pimiento rojo en trozos
- 4 dientes de ajo
- 100 g de zanahoria en trozos
- 80 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de pimentón
-
1100
g de caldo de carne
nebo 1100 g de caldo de verduras - 2 hojas de laurel secas
- 2 cucharaditas de sal
- 400 g de chorizo en rodajas
- 100 g de tocino fresco en trozos
- 200 g de jamón serrano en dados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1478 kJ / 353 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1270.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías pintas con verduras
35 min
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14h 30min
Lentejas pardinas con compango
2u. 50min
Guiso de judías pintas con arroz
40 min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
40 min
Judías blancas con chorizo
40 min
Judías blancas a la hortelana
45 min
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Judiones de la Granja con oreja
30 min
Judías blancas con patatas y compango
1sa 35 dk
Arroz meloso con pollo
50 min