Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de almejas frescas
- 2 cucharadas de sal gorda
- 10 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 200 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos (opcional)
- 2 - 3 dientes de ajo
- 60 g de aceite de oliva
- 100 g de vino blanco
-
1000
g de caldo de pescado
nebo 1000 g de agua - 1 - 2 cucharaditas de sal
- 350 g de arroz de grano redondo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2100 kJ / 502 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 71.7 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 629.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patatas guisadas con calamares
40min
Fideuá con caballa
30min
Arroz con coquinas de Huelva
1 Std. 30 Min
Risotto con calamares en salsa americana para dos
30min
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Arroz cremoso con calabacín y langostinos
1 Std.
Arroz caldoso con mejillones
50min
Fideuá con mejillones
50min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Arroz negro con gambones y sepia
45min