Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fumét de langostinos
- 500 g de langostinos crudos sin pelar
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 20 g de vino manzanilla
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal
Fideos
- 125 g de cebolla en trozos
- 50 g de pimiento rojo
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de jamón serrano en dados
- ½ cucharadita de pimentón
- 20 g de vino manzanilla
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 350 g de fideos de fideuá
- 1 - 2 ramitas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1780 kJ / 425 kcal
- Protein
- 22.9 g
- Sacharidy
- 55.6 g
- Tuk
- 10.9 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1094.7 mg
Alternativní recepty
Emblanco de pescado
45 Min
Arroz caldoso con atún fresco
40 Min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1 Std.
Menú: Gazpacho. Fideuá mixta con ajonesa. Flanes de queso al caramelo.
1 Std.
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50 Min
Arroz con almejas
1h 45 min.
Pasta con salsa cremosa y gambas
30 Min
Paella del senyoret
1 Std. 30 Min
Fideos con costilla y salchichas
50 Min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1 Std. 10 Min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min
Paella de marisco
50 Min