Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de fideos de fideuá
- 300 g de cebolla en trozos
- 140 g de pimiento verde en trozos
- 140 g de pimiento rojo en trozos
- 80 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate frito
- 2 cucharadita de orégano seco
- 2 cucharadita de pimentón
- 2 pellizco de cayena molida
- ½ cucharadita de colorante amarillo
- 1500 g de caldo de carne
- 600 g de carne de cerdo (aguja o solomillo) en trozos de 2 cm, salpimentados
- 100 g de chorizo en rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1846 kJ / 441 kcal
- Protein
- 23.6 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 440.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Judías blancas con chorizo
50 min
Cremona de hojaldre rellena de setas, pollo y queso de cabra
45 min
Arroz a la zamorana
45 min
Arroz caldoso con especias
40 min
Tortilla de patatas con jamón y quesitos
35 min
Fideuá con mejillones
50 min
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Arroz meloso con pollo
50 min
Fideuá con carne
30 min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1h 10 min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1 Std. 15 Min
Fideuá con pollo y langostinos
30 min