Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 400 g de carrilleras de cerdo en trozos de 2-3 cm
- 150 g de cerveza
- 150 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 1 - 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 2 cucharaditas colmadas de pimentón
- 500 g de patatas chascadas en trozos de 3 cm
- 30 g de arroz
- 600 - 700 g de caldo de carne
- 1 pastilla de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3746 kJ / 896 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 147.5 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 86.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Judías blancas con costillas
45min
Garbanzos con carrilleras guisadas (Cocción lenta)
17h 30min
Albóndigas de pollo con patatas a la importancia (Cocción lenta)
2h 10min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Albóndigas con salsa de vino tinto
40min
Arroz cremoso de pollo y verduras
25min
Menestra de verduras al estilo asturiano (Cocción lenta)
2 Std. 45 Min
Guiso de patatas con magro
1h
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h