Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La vinaigrette
- 15 g de persil frais
- 10 g de ciboulette fraîche, grossièrement hachée
- 80 g d'oignon blanc, coupé en quatre
- ½ piment rouge frais (volitelně)
- 60 g huile d'olive extra vierge
- 20 g de vinaigre blanc
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
La salade
- 200 g de boulgour moyen
- 400 g d'eau
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- 200 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 220 g de thon en boîte au naturel, égoutté et émietté
- 150 g de concombre, coupé en cubes (1 cm)
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1312.2 kJ / 313 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 380.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de blé au vinaigre balsamique
40 min
Salade de quinoa aux haricots et curcuma
30 min
Taboulé au thon
55 min
Salade de sarrasin aux poivrons et feta
50 min
Salade de quinoa, tomates, pois chiches et mozza
25 min
Riz complet, légumes d'automne vapeur et sauce au yaourt
45 min
Salade de lentilles, feta et tomates
30 min
Salade de sarrasin
25 min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45 min
Salade kasha, lentilles corail et légumes d'été
40 min
Salade de haricots blancs et tomates à l’italienne
45 min
Salade de quinoa et haricots verts
30 min