Salade de cabillaud, sauce à la mangue

Salade de cabillaud, sauce à la mangue

4.2 6 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 200 g de mangue mûre coupée en morceaux
  • 20 g de jus de citron vert
  • ¼ c. à café de pâte de wasabi, prête à l'emploi
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 800 g d'eau
  • 4 filets de cabillaud (100 g chacun env.)
  • 100 g de laitue iceberg
  • 150 g de carotte coupée en bâtonnets très fins
  • 150 g de tomate coupée en morceaux
  • 1 citron vert coupé en quartiers pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 679 mg
Protein 19.5 g
Kalorie 840.3 kJ / 200.3 kcal
Tuk 8.8 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 11.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...