Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 680 g rabo de boi s/ gordura, cortado em fatias grossas
- 50 g vinagre de vinho tinto
- 50 g farinha
- 3 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 200 g cebola cortada em oitavos
- 3 dentes de alho laminados
- 150 g tomate em pedaços
- 150 g pimento cortado em pedaços
- 25 g ramo de cheiros (salsa, cebolinho, hortelã e louro) (ver dica)
- 1 malagueta pequena, cortada em rodelas
- 80 g vinho branco
- 350 g água
- 100 g folha de agrião
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1321 kJ / 316 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Chutney de cebola roxa
24h
Bacalhau em sous-vide com esmagada de batata
1h 50min
Frango em vinho tinto
6 Std.
Peito de pato com molho de laranja e gengibre, purê de batata e feijão verde
1 Std. 10 Min
Tartar de salmão
10 min
Achar de beringela
1 Std. 25 Min
Borrego mediterrânico
10 Std.
Nacos de vitela no pão
6h 30 min
Ganso de vitela estufado
11 godz. 30 min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5 Std. 20 Min
Ossobuco
5h 15min
Risoto de amêijoas
3 Std.