Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 680 g rabo de boi s/ gordura, cortado em fatias grossas
- 50 g vinagre de vinho tinto
- 50 g farinha
- 3 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 200 g cebola cortada em oitavos
- 3 dentes de alho laminados
- 150 g tomate em pedaços
- 150 g pimento cortado em pedaços
- 25 g ramo de cheiros (salsa, cebolinho, hortelã e louro) (ver dica)
- 1 malagueta pequena, cortada em rodelas
- 80 g vinho branco
- 350 g água
- 100 g folha de agrião
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1321 kJ / 316 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Borrego mediterrânico
10h
Nacos de vitela no pão
6 Std. 30 Min
Pato confitado
20h
Recheio de porco lento
5h 30min
Coxas de pato com molho de mirtilo e salteado de legumes
3 Std. 30 Min
Bacalhau em sous-vide com molho de aneto e puré de pimentos assados
1 Std. 20 Min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2 godz. 20 min
Frango com molho tandoori
5sa
Peito de pato com molho de laranja
2 godz. 20 min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55 min
Sopa com pernil de porco fumado
18 Std. 25 Min
Ossobuco
5 godz. 15 min