Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 680 g rabo de boi s/ gordura, cortado em fatias grossas
- 50 g vinagre de vinho tinto
- 50 g farinha
- 3 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta
- 200 g cebola cortada em oitavos
- 3 dentes de alho laminados
- 150 g tomate em pedaços
- 150 g pimento cortado em pedaços
- 25 g ramo de cheiros (salsa, cebolinho, hortelã e louro) (ver dica)
- 1 malagueta pequena, cortada em rodelas
- 80 g vinho branco
- 350 g água
- 100 g folha de agrião
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1321 kJ / 316 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Frango em vinho tinto
6 godz.
Creme de camarão
45 min
Ovos-moles
1h
Ilhas flutuantes
40 min
Lombinho de porco com molho de mostarda em sous-vide e cuscuz de ervilhas
1h 40 min
Nacos de vitela no pão
6 godz. 30 min
Sopa com pernil de porco fumado
18 Std. 25 Min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20min
Pato confitado
20h
Molho soubise
30 min
Empada de cozido à portuguesa
2h 10min
Bochechas de porco lento
16 Std.