Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g azeite
nebo 20 g óleo vegetal - 400 g beringela cortada em fatias (2 cm aprox.), depois em pedaços (3 cm aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 1132 kJ / 270 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 16 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear carne de vaca em tiras
15 Min
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear 200 g de beringela
30 min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 min
Saltear 200 g de curgete
20 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Saltear frango em tiras
15 Min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 Min
Saltear 200 g de pimento
20 min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 min