Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g manteiga
- 300 g alho-francês cortado em rodelas (2 mm aprox.)
- 1000 g água
- 300 - 350 g carne de vaca s/ osso cortada em tiras finas (1x30 mm aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 2 cubos de caldo de carne, esfarelados - 150 g batata cortada em cubos (2 cm aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 80 g natas
- 150 g queijo azul cortado em pedaços
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Pimenta preta q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 28.8 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 423 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolinhos de verão vegetarianos - TM5
Žádné hodnocení
Ovos tingidos de verde
55 min
Caipirinha de tangerina
10 Min
Sopa de legumes
55 min
Canja da ceia
50 min
Caldo de frango e legumes
45 min
Canja cremosa
50 min
Caldo de cebola com ovo esfarrapado
40 min
Sopa de legumes à italiana (Ditalini) - TM6
Žádné hodnocení
Sopa de couve-flor e frango
40 min
Creme de abóbora e camarão
55 min
Sopa de lentilhas e abóbora
5h 20min