Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g manteiga
- 300 g alho-francês cortado em rodelas (2 mm aprox.)
- 1000 g água
- 300 - 350 g carne de vaca s/ osso cortada em tiras finas (1x30 mm aprox.)
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 2 cubos de caldo de carne, esfarelados - 150 g batata cortada em cubos (2 cm aprox.)
- ½ c. chá de sal
- 80 g natas
- 150 g queijo azul cortado em pedaços
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Pimenta preta q.b. p/ temperar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 28.8 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 423 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Harira - Sopa de lentilhas com carne
2h
Creme de legumes com tirinhas de frango
45min
Nevadas
3j 10 menit
Tostas de requeijão
Žádné hodnocení
Bacalhau em molho de soja e gengibre com arroz e legumes
40min
Arroz com pinhão
Žádné hodnocení
Sorvete de mandioca e coco
Žádné hodnocení
Arroz e feijão tradicional
13 Std. 20 Min
Peito de pato com molho de laranja e gengibre, purê de batata e feijão verde
1h 10min
Caldo de frango e legumes
45min
Sopa de alho-poró e batata
45min
Canja de frango com nabiças
55min