Sopa de carne dinamarquesa

Sopa de carne dinamarquesa

4.0 6 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 doses

Suroviny

  • manteiga
    50 g
  • alho-francês cortado em rodelas (2 mm aprox.)
    300 g
  • água
    1000 g
  • carne de vaca s/ osso cortada em tiras finas (1x30 mm aprox.)
    300 - 350 g
  • caldo de carne caseiro
    1 c. chá de
    2 cubos de caldo de carne, esfarelados
  • batata cortada em cubos (2 cm aprox.)
    150 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • natas
    80 g
  • queijo azul cortado em pedaços
    150 g
  • Salsa picada q.b. p/ guarnecer
  • Pimenta preta q.b. p/ temperar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 423 mg
Protein 18 g
Kalorie 1577.4 kJ / 377 kcal
Tuk 28.8 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 16.2 g
Sacharidy 12.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...