
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dente de alho
- 1 pé de tomilho
- 2 folhas de louro
- 1 talo de aipo cortado em pedaços
- 1 ramo de salsa
- 100 g alho-francês cortado em rodelas (1,5 cm aprox.)
- 150 g cenoura cortada em rodelas (1,5 cm aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta branca
- 900 g água
- 1000 g carne de vitela cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 500 g cogumelos Paris cortados em quartos
- 50 g manteiga
- 50 g farinha
- 100 g natas c/ 35% de gordura
- 2 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 454 kcal / 1892 kJ
- Protein
- 34.8 g
- Tuk
- 30.7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de bacalhau
40min
Refeição surpresa para dois
Žádné hodnocení
Salada de fruta exótica - TM6
Žádné hodnocení
Café com leite de amêndoa
Žádné hodnocení
Carne de vaca estufada com gnocchi
1hod. 30min
Coxas de pato com molho de mirtilo e salteado de legumes
3hod. 30min
Geleia de tâmaras com vinho do Porto
Žádné hodnocení
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
45min
Lombo de porco com ameixa
13hod. 30min
Guisado de coelho com puré de batata-doce e feijão-branco
1hod.
Bifes de peru recheados e arroz a vapor
1hod.
Caril de grão e espinafres
25min