Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dente de alho
- 1 pé de tomilho
- 2 folhas de louro
- 1 talo de aipo cortado em pedaços
- 1 ramo de salsa
- 100 g alho-francês cortado em rodelas (1,5 cm aprox.)
- 150 g cenoura cortada em rodelas (1,5 cm aprox.)
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de pimenta branca
- 900 g água
- 1000 g carne de vitela cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 500 g cogumelos Paris cortados em quartos
- 50 g manteiga
- 50 g farinha
- 100 g natas c/ 35% de gordura
- 2 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1892 kJ / 454 kcal
- Protein
- 34.8 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 30.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Legumes salteados com molho de brócolos - TM6
30min
Bifes de peru recheados e arroz a vapor
1h
Tarte de maçã - TM6
1h
Chambão estufado com creme de coco e tandoori e arroz integral de erva-príncipe
3 Std.
Carne de vaca estufada com gnocchi
1h 30min
Carpaccio de ananás com sorvete de morango - TM6
20min
Magia em sua casa
1h 30min
Carne de porco com puré de batata e couve-flor e brócolos
55min
Salada de penne com pesto rosso e fiambre de aves caseiro
1h
Lombinho de porco recheado com tâmaras e molho de chalota
35min
Carne guisada desfiada com massa
6 Std. 20 Min
"Rosbife" de ganso de vitela com puré de batata, tomate-seco e molho de vinho tinto
10 Std.