Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'olives noires, dénoyautées
- 150 g de tomates cerise
- 50 g d'olives vertes dénoyautées
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselée
- 30 g de lait
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 g d'agar-agar (2 sachets)
- 300 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 250 g de ricotta
- 15 g d'huile d'olive
- le jus d'1/2 citron jaune
- 4 tranches de pain de seigle
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1169 kJ / 280 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake poireau et saumon fumé
5h 50min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Terrine fromagère de polenta au poireau
5h 30min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Terrine de feta au basilic
3h
Verrines estivales
12 Std.
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30min
Cheesecake salé au poivron
45 Min
Cake pesto-mozzarella
45 Min
Terrine de légumes et mozzarella
2 Std.
Pannacotta parmesan
2h 20 min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20 min