Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'olives noires, dénoyautées
- 150 g de tomates cerise
- 50 g d'olives vertes dénoyautées
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselée
- 30 g de lait
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 g d'agar-agar (2 sachets)
- 300 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 250 g de ricotta
- 15 g d'huile d'olive
- le jus d'1/2 citron jaune
- 4 tranches de pain de seigle
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1169 kJ / 280 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Terrine de légumes et mozzarella
2 godz.
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3 godz. 25 min
Fraîcheur de yaourt
5 min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4óra 20p
Pannacotta parmesan
2óra 20p
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Terrine de feta au basilic
3h
Terrine de poulet à l'estragon
24u.