Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 300 g de morue dessalée
- 35 g d'huile d'olive
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 16 piquillos entiers, en conserve
- 50 g de farine de blé
- 2 œufs battus
- 80 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1681 kJ / 402 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 14.3 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mouclade charentaise
40min
Lotte à la provençale
50min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Brandade de morue
24h 35min
Moules à l'escabèche
24h
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Tielle sétoise
3 Std. 30 Min
Moules à la basquaise
55min
Marmite du pêcheur
50min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Moules à l'espagnole
50min