Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 poireau de belle taille
- 1000 g d'eau
-
130
g d'oignons nouveaux, sans la partie verte
nebo 130 g de cive - 2 c. à soupe bombées de menthe fraîche, finement ciselée
- 120 g de feta, coupée en dés
- 150 g de faisselle
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 25 g de beurre
- 150 g de farine de maïs (polenta)
- 10 g d'huile d'olive, pour le moule
- 30 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2043 kJ / 498 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Cake aux orties, pecorino et noisettes
1h
Poire rôtie au chèvre
25 min
Terrine de chèvre aux olives
3sa 20 dk
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1 godz. 20 min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Tarte betterave-chèvre frais
1h 15min
Terrine de légumes et mozzarella
2h
Pommes dauphine (nouvelle recette)
55 min
Lasagne au potiron et chèvre frais
1h
Canapés de polenta sans gluten
2h 30min
Gâteaux de champignons
1h 15min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min