Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 poireau de belle taille
- 1000 g d'eau
-
130
g d'oignons nouveaux, sans la partie verte
nebo 130 g de cive - 2 c. à soupe bombées de menthe fraîche, finement ciselée
- 120 g de feta, coupée en dés
- 150 g de faisselle
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 25 g de beurre
- 150 g de farine de maïs (polenta)
- 10 g d'huile d'olive, pour le moule
- 30 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2043 kJ / 498 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min
Gnocchi de châtaigne aux cèpes
1 Std.
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3h 25min
Soufflé aux artichauts
50 Min
Figues farcies
20 Min
Tartinade de champignons amande-muscade
20 Min
Cake au chou-fleur
1 Std. 15 Min
Terrine de chèvre aux olives
3 Std. 20 Min
Gâteaux de champignons
1 Std. 15 Min
Tourte au roquefort
2 godz. 15 min
Houmous de châtaigne à l'orientale
10 Min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min