Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 poireau de belle taille
- 1000 g d'eau
-
130
g d'oignons nouveaux, sans la partie verte
nebo 130 g de cive - 2 c. à soupe bombées de menthe fraîche, finement ciselée
- 120 g de feta, coupée en dés
- 150 g de faisselle
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 25 g de beurre
- 150 g de farine de maïs (polenta)
- 10 g d'huile d'olive, pour le moule
- 30 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2043 kJ / 498 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Flans de petits pois
1 Std.
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3h 25min
Flan au brocoli
1 Std. 20 Min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1 Std. 15 Min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min
Terrine de légumes et mozzarella
2 Std.
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 godz. 50 min
Cake au chou-fleur
1 Std. 15 Min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50min
Cake aux petits pois, courgette et chèvre
1 Std. 30 Min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Soufflé aux courgettes et au gorgonzola
1 Std. 20 Min