
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de fromage blanc 40 % m.g.
La pâte sablée
- 250 g de farine type 55
- 125 g de beurre mou, en morceaux
- 125 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
La mousse à la poire
- 50 g d'eau
- 4 poires pelées et coupées en morceaux
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
- 50 g de sucre en poudre
- ½ c. à café extrait de vanille
La sauce caramel au beurre salé
-
250
g de sucre en poudre
nebo 250 g de sucre roux - 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre demi-sel en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 682.6 kcal / 2851.8 kJ
- Protein
- 11.1 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 85.4 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Sodík
- 74.8 mg
Alternativní recepty
Entremets fraise façon mille-feuille
5hod.
Verrine mocaccino et caramel
45min
Parfait au caramel
7hod.
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2hod. 30min
Flan pâtissier aux prunes
2hod. 5min
Mille-feuille fraise-amande et coulis de fraises
5hod.
Crème brûlée à la bergamote
3hod. 40min
Gâteau mousse au praliné
13hod.
Sauce caramel au whisky
35min
Riz au lait caramel
1hod. 30min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3hod. 20min
Crème pâtissière Mode Sauce
15min