Tartelette bavaroise poire et caramel

Tartelette bavaroise poire et caramel

2.9 10 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 4hod. 5min.
8 portions

Suroviny

  • 800 g de fromage blanc 40 % m.g.
La pâte sablée
  • 250 g de farine type 55
  • 125 g de beurre mou, en morceaux
  • 125 g de sucre en poudre
  • 1 jaune d'œuf
La mousse à la poire
  • 50 g d'eau
  • 4 poires pelées et coupées en morceaux
  • 1 g d'agar-agar (½ sachet)
  • 50 g de sucre en poudre
  • ½ c. à café extrait de vanille
La sauce caramel au beurre salé
  • 250 g de sucre en poudre
    250 g de sucre roux
  • 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 30 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre demi-sel en un seul morceau (voir "Conseil(s)")

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 74.8 mg
Protein 11.1 g
Kalorie 2851.8 kJ / 682.6 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 21 g
Sacharidy 85.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...