Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Gewürzgurken, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 60 g Butter, in Stücken
- 40 g Zucker
- 4 geh. EL Curry (40 g), z.B. Sansibar Currypulver
- 1000 g passierte Tomaten
- 500 g Ketchup
- 70 g Tomatenmark
- 2 TL Salz (10 g)
- 1 - 2 TL Sambal Oelek (20 g)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 20 g Obstessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Flasche
- Kalorie
- 1700 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6.3 g
Alternativní recepty
Cevapcici mit Djuvec-Reis
1 godz. 10 min
Coleslaw
40min
Kräuterbutter
5 min
Mojo Amarillo
45min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25min
Zwiebel-Balsamico-Chutney
1 godz.
Rote Mojo Sauce
10 min
Kanarische Runzelkartoffeln mit Meersalz
45min
Currywurst mit Sansibar Currysauce
30min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Döppekooche
1 godz. 30 min
Aioli, klassisch
10 min