Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- aceite para engrasar
- 250 g de premezcla sin gluten
- 100 g de manteca a temperatura ambiente, en trozos
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de polvo de hornear sin gluten
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de azúcar
- 1 cucharadita de goma xántica (volitelně)
Relleno
- 150 g de queso parmesano o reggianito o sardo en trozos
- 400 g de puerro en trozos, solo la parte blanca
- 300 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 20 g de manteca
- 50 g de crema para cocinar
- 3 huevos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 220 g de queso ricota
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2185 kJ / 522 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 36 g
Alternativní recepty
Pastel de pollo y puerro
50 Min
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Fainá
2h 25min
Soufflé de calabaza
1 Std.
Tarta de kale
1 Std. 30 Min
Buñuelos de acelga
45 Min
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Budín de mandarinas
55 Min
Tarta salada de puerros
1 Std. 10 Min
Ñoquis de sémola
3 Std. 30 Min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min