Kompatibilní verze
Ñoquis de remolacha con pesto de rúcula y almendras
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 1000 g de remolacha fresca pelada y cortada en trozos
- 300 g de harina integral
- 1 huevo
- 1 cucharada de aceite
Pesto de rúcula y almendras
- 30 g de rúcula (1 puñado) y algo más para decorar
- 100 g de almendras enteras con piel
- 125 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2289 kJ / 547 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Tarta Pascualina
1h 30min
Budín de banana y zucchini
50min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Hummus de zanahoria
15min
Muffins de zucchini y queso
40min
Bizcochuelo de vainilla
40min
Licuado de banana y dulce de leche
5min
Budín de naranja
1h
Budín de mandarinas
55min
Chipa
30min