Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine de sarrasin
- 1 œuf
- 1 c. à café de sel
- 300 g d'eau
- 1 échalote
- 1 gousse d'ail
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, en tronçons
- 200 g de fromage frais à tartiner
- du poivre moulu
- huile neutre, pour la cuisson
- 6 tranches de jambon cuit
- 18 cornichons au vinaigre, de petite taille
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
45 min
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1 godz. 10 min
Gâteau de galettes de blé noir saumon-roquette
40 min
Flammekueche
1 godz. 50 min
Blinis de pomme de terre au saumon fumé
35min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1 godz.
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 godz. 50 min
Galette de sarrasin moules et fondue de poireau
45 min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 min
Galettes complètes
45 min
Pâte à galette
1 godz. 15 min
Galettes de sarrasin aux poireaux, jambon et chèvre
2 godz.