Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les quenelles
- 350 g de filets de poisson blanc, type merlan, coupés en morceaux d'1 cm
- 260 g de lait
- 60 g de beurre, coupé en dés
- 180 g de farine
- 3 œufs
- du sel
- du poivre moulu
Le beurre blanc
- 70 g d'échalotes, coupées en petits morceaux
- 90 g de vin blanc
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 170 g de beurre, coupé en dés d'1 cm de côté
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe bombées d'estragon frais, haché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2370 kJ / 569 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1 godz. 15 min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Pâté en croûte (Espagne)
6 godz. 15 min
Rouleau farci à l'abricot en robe de pancetta (Australie)
Žádné hodnocení
Pommes flambées au cognac et glace vanille au pineau des Charentes
12 godz.
Seiche sauce au vin rouge
1hod. 5min
Boudins blancs à la truffe, sauce crémeuse aux marrons et champignons
1 godz. 50 min
Soufflé aux asperges
1 godz. 10 min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 godz.
Tarama maison
10 min
Pâté en croûte
7h 45min
Saucisse de morteau briochée
5 godz. 25 min