Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les quenelles
- 350 g de filets de poisson blanc, type merlan, coupés en morceaux d'1 cm
- 260 g de lait
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 180 g de farine
- 3 œufs
- du sel
- du poivre moulu
Le beurre blanc
- 150 g de beurre demi-sel, très froid
- 50 g d'échalotes, coupées en petits morceaux
- 40 g de vin blanc
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe bombées d'estragon frais, haché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2370 kJ / 569 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce aurore
15min
Œuf poché sauce meurette
1h
Bourride
1h
Quenelles de brochet, riz à paëlla et tomate
40 min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Gâteaux de foies de volaille aux noisettes
1h
Lotte sauce vallée d’Auge
1 Std. 40 Min
Œuf mi-mollet aux épinards
1u. 50min
Tourte au saumon et champignons sauce crème
3 Std.
Sauce américaine
55 min
Quenelles nature sauce nantua
3u. 40min