Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les quenelles
- 350 g de filets de poisson blanc, type merlan, coupés en morceaux d'1 cm
- 260 g de lait
- 60 g de beurre demi-sel, coupé en dés
- 180 g de farine
- 3 œufs
- du sel
- du poivre moulu
Le beurre blanc
- 150 g de beurre demi-sel, très froid
- 50 g d'échalotes, coupées en petits morceaux
- 40 g de vin blanc
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe bombées d'estragon frais, haché
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2370 kJ / 569 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Quenelles nature sauce nantua
3h 40min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5 Std.
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2 Std.
Travers de porc à la bière
1h 55min
Paupiette de sole aux épinards et au lard
1h
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Choux chantilly-wasabi au poisson fumé
1h 15min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2h 45min
Œuf poché sauce meurette
1h