Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 250 g de beurre, congelé en dés (2 cm)
- 250 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 110 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture
-
150
g d'olives noires dénoyautées
nebo 150 g d'olives vertes dénoyautées - 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 1 jaune d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 171 kJ / 41 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Ficelles aux lardons et herbes de Provence
2h 50min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Gressins à la roquette et au parmesan
1 godz. 35 min
Minicakes au pesto et aux pignons
40 Min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 Std. 45 Min
Paniers feuilletés olive-parmesan
40 Min
Fougasse aux olives
2h 50min
Cake caprese aux tomates confites
1 Std. 30 Min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
Tapenades variées
10 Min