
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La cuisson des bulots
- 500 g de bulots frais crus
- 1800 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
La mayonnaise persillée
- 150 g d'huile de tournesol
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe de moutarde
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 424 kcal / 1752.3 kJ
- Protein
- 14.3 g
- Tuk
- 39.8 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marmite aux palourdes
1hod. 50min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1hod. 20min
Cuisson des bigorneaux
25min
Seiches marinées à l'huile d'olive et au citron
1hod. 35min
Moules marinières
30min
Œufs farcis
30min
La cuisson des langoustines
40min
Palourdes au cidre
35min
Moules au naturel
20min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Papillotes de maquereau à la moutarde
25min