Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La cuisson des bulots
- 500 g de bulots frais, crus
- 1800 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
La mayonnaise persillée
- 150 g d'huile de tournesol
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe de moutarde
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1752.3 kJ / 424 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 39.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40 λεπτ.
Cuisson des bigorneaux
25 Min
Hareng mariné et radis roses
1h 15min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50 Min
Escalopes de foie gras panées aux kumquats
35 Min
Vermicelles à la cannelle
1h
Acras de morue
13h
Langouste au combava
55min
La cuisson des langoustines
40 λεπτ.
Palourdes au cidre
35 Min
Moules à la crème et au vin blanc
45min
Moules marinières
30 Min