Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La cuisson des bulots
- 500 g de bulots frais, crus
- 1800 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
La mayonnaise persillée
- 150 g d'huile de tournesol
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe de moutarde
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1752.3 kJ / 424 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 39.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Sirop citron-gingembre
15min
Salade de haricots gigantes et coques
1h 5min
Brochettes de filets de sardine
1h 25min
Sucre au romarin
5 Min
Palourdes au cidre
35min
Menu petit prix - Œufs mimosa aux sardines
2u. 35min
Poulpe mariné
7 Std. 5 Min
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45 min
Moules marinières au gingembre
25 min
Œufs mimosas à la sardine
35min
Moules à la crème et au vin blanc
45 min