Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La cuisson des bulots
- 500 g de bulots frais, crus
- 1800 g d'eau
- 15 g de gros sel
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
La mayonnaise persillée
- 150 g d'huile de tournesol
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à soupe de moutarde
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1752.3 kJ / 424 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 39.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuisson des bigorneaux
25min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Assiette de vanets
Žádné hodnocení
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Salade de hareng fumé aux pommes de terre et pistaches
40min
Langoustines vapeur, mayonnaise au safran
50min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
La cuisson des langoustines
40min
Mogettes à la charentaise
13h 15min
Moules au curry
40min
Moules à la crème et au vin blanc
45min