
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa lêveda
- 120 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 80 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 470 g água
- 2 c. chá de sal
- 200 g farinha de milho branco
- 120 g farinha de centeio
- 110 g farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 7 g fermento de padeiro seco
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 326.4 kcal / 1365.4 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 784.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manteiga
10min
Doce de manga
35min
Bolinho de bacalhau
30min
Broa de milho
2hod. 20min
Broa de milho
2hod. 20min
Pão mediterrânico de alecrim
1hod. 55min
Bola de azeite
2hod. 35min
Bolo podre de Castro Daire
2hod. 35min
Pão alemão
2hod.
Pães de leite
1hod. 35min
Pão de trigo sarraceno, chia e sementes
1hod. 30min
Pão rápido
1hod.