Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa lêveda
- 120 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 80 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 470 g água
- 2 c. chá de sal
- 200 g farinha de milho branco
- 120 g farinha de centeio
- 110 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 7 g fermento de padeiro seco
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1365.4 kJ / 326.4 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 784.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coroa do advento
1h 30min
Caldo de galinha rico em colagénio
12h 10 min
Pão para cachorros
3 Std. 30 Min
Manakish (pão za'atar)
2 Std. 40 Min
Pães de centeio
12h
Pão alemão
2h
Pãezinhos enfarinhados
1 Std. 55 Min
Croquetes de frango
1 Std.
Queques de chouriço
30 min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1 Std.
Crepes de frango com milho
1 Std. 15 Min
Pão alentejano
3 Std. 20 Min