Broa de centeio
TM6 TM5 TM31

Broa de centeio

4.0 (2 hodnocení)

Suroviny

Massa lêveda

  • 120 g água
  • 15 g fermento de padeiro fresco
  • 80 g farinha tipo 65
  • 1 c. chá de açúcar

Broa

  • 470 g água
  • 2 c. chá de sal
  • 200 g farinha de milho branco
  • 120 g farinha de centeio
  • 110 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
  • 20 g fermento de padeiro fresco
    nebo 7 g fermento de padeiro seco

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
1365.4 kJ / 326.4 kcal
Protein
11.3 g
Sacharidy
65.6 g
Tuk
3 g
Nasycený tuk
0.2 g
Vláknina
7.5 g
Sodík
784.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty