Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa lêveda
- 120 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 80 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 470 g água
- 2 c. chá de sal
- 200 g farinha de milho branco
- 120 g farinha de centeio
- 110 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 7 g fermento de padeiro seco
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1365.4 kJ / 326.4 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 784.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão alemão
2h
Omelete de raiz de salsa
45min
Tarteletes de fruta da época
1h
Pão integral com tomilho-limão
2 godz. 35 min
Pão Italiano com biga
24h
Pães de centeio
12 godz.
Pão integral, patê e almôndegas de frango
2h
Iogurte líquido de framboesa
13 Std.
Pão alentejano
3h 20min
Pães de leite
1h 35min
Pão de cenoura
1 Std. 40 Min
Broinhas de castanha
1h 30min