Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte (ca. 30 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli oder Arborio, Garzeit 14-15 Minuten (siehe Tipp)
- 180 g Äpfel, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 820 g Wasser
- 1 geh. TL Salz
- 80 g Schinken, gekocht, in Stücken (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1861 kJ / 445 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 670 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Schupfnudeln mit Feigen-Walnuss-Sauce
30min
Bananen-Curry-Reis
45min
Mais-Risotto
35 Min
Maronenrisotto
30min
Apfel-Käse-Makkaroni
45min
Tagliatelle mit Granatapfelsauce
40min
Erdbeer-Risotto
25 Min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30min
Risotto mit Birnen
55min
Sauerkraut-Risotto
40min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35 Min