Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 Scheiben Bacon
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 rote Peperoni, entkernt, in Stücken
- 40 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 50 g Weißwein, trocken
- 650 g Geflügelfond, heiß
- ¼ TL Salz
- 2 Maiskolben, frisch
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 5155 kJ / 1231 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 136 g
- Tuk
- 57 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50min
Hackfleischrisotto
40min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Risotto milanese
35min
Corn Chowder (Amerikanische Maissuppe)
35min
Mac and Cheese
1 Std.
Kürbisrisotto
55 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Tomaten-Risotto
35min
Risotto mit Birnen
55 min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35min
Spanischer Risotto
40min