![Borrsht frío Borrsht frío](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7ee33d42-9783-4a55-8435-45788693ee76/Derivates/0db17502-a348-4630-8746-7e8823465553.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de betabeles, pelados y en trozos (3-4 piezas)
- 1600 g de agua, y un poco más para las papas
- 300 g de papa, pelada y en cubos (2 cm)
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 cda de azúcar
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 3 yemas de huevo
- crema ácida, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 344 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de poro a la naranja
25min
Salmón con ensalada de hinojo y manzana Al vacío TM6
1 Std. 20 Min
Risotto de calabaza de castilla
30min
Gazpacho de pepino y hierbabuena
40min
Sopa fría de aguacate
5min
Apple crumble vegano
1h
Sopa de calabaza con camarones y caviar
25min
Quiche de flor de calabaza
1h
Hongos con epazote
20 Min
Albóndigas de Kale sin carne
30min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30min
Tapenade de aceitunas negras
5min