
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de betabeles pelados y en trozos (3-4 piezas)
- 1600 g de agua y un poco más para las papas
- 300 g de papa pelada y en cubos (2 cm)
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 cda de azúcar
- 1 cdita de sal fina o al gusto
- 3 yemas de huevo
- crema ácida para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 146 kcal / 611 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 344 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa italiana de papa
50min
Crema de poro a la naranja
25min
Sopa fría de betabel y yogur
30min
Panqué de matcha
1hod.
Ensalada de hongos y alga wakame
45min
Biscotti de chabacano y pistache
1hod.
Sopa de poro y papa
30min
Crema de hongos con tocino
25min
Crema de calabaza rostizada
1hod. 50min
Chutney de mango y chile cascabel
15min
Crema de cilantro
30min
Sopa de chícharo y tocino
30min