Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, en cuartos
- 200 g de zanahoria, en trozos
- 3 dientes de ajo
- 10 - 15 hojas de albahaca fresca, y un poco más para servir
- 400 g de jitomates en conserva
- 20 g de vino blanco
- 800 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubos (4 cm)
- 1 cdita de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta molida, al gusto
- 480 g de frijol bayo cocido, escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1357 kJ / 324 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de res
1h 40min
Carne de res a la jardinera
40min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Pollo en jitomate con papas y budín de chocolate
40min
Estofado de pollo con camote
30 min
Pasta con pollo, champiñones y ejotes
40min
Adobo con carne
50min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Pollo a la cazadora
40min
Cacerola de pollo
30 min
Estofado de pollo con frijol y camote
45 min
Estofado de pollo con chorizo y garbanzo
40min