Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, en cuartos
- 200 g de zanahoria, en trozos
- 3 dientes de ajo
- 10 - 15 hojas de albahaca fresca, y un poco más para servir
- 400 g de jitomates en conserva
- 20 g de vino blanco
- 800 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en cubos (4 cm)
- 1 cdita de sal
- 2 - 3 pizcas de pimienta molida, al gusto
- 480 g de frijol bayo cocido, escurridos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1357 kJ / 324 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de res
1 Std. 40 Min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 Min
Cacerola de pollo
30 Min
Adobo con carne
50 Min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40 Min
Pollo al cilantro
35 Min
Pollo a la cazadora
40 Min
Pollo alla cacciatora
1 Std. 20 Min
Albóndigas en salsa de jitomate
45 Min
Estofado de pollo con chorizo y garbanzo
40 Min
Carne Guisada del Sur de Texas
1 Std. 20 Min
Carne de res a la jardinera
40 Min