
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Res en cocción lenta
- 50 g de echalot en mitades
- 1 diente de ajo pelados
- 40 g de mantequilla sin sal en trozos
- 100 g de vino tinto
- 500 g de carne de res limpia, en cubos (3 cm)
- ½ de cubo de caldo de res (para 0,5 l.) desmoronado
- 300 g de agua
- 2 hojas de laurel secas
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 pizca de sal o al gusto
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida o al gusto
Salsa de hongos
- 40 g de echalot en mitades
- 30 g de mantequilla sin sal en trozos
- 200 g de hongos, frescos p. ej. setas, champiñones, cremini..., en trozos (2-3 cm)
- 100 g de crema
- 35 g de harina de trigo
- 1 - 2 pizca de sal o al gusto
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida o al gusto
- hojas de perejil fresco picadas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 668 kcal / 2798 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 50 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Sodík
- 1187 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1hod.
Carne en su jugo
35min
Stroganoff de res TM6
1hod.
Estofado de tocino, pavo y poro
35min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1hod.
Filete a la pimienta
20min
Gratinado de pescado y camarones
1hod. 30min
Cacerola de pollo
30min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Risotto de jitomate y pechuga de pollo con ricotta al limón
45min
Risotto con parmesano
30min