Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 chile serrano, sin semillas
- 1 cdita de ralladura de limón
- 80 g de poro, solamente la parte blanca
- 80 g de apio, en trozos (3 cm)
- 250 g de membrillo, pelado y cortado en cubos (3 cm)
- 20 g de vino de Jerez, seco
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 500 g de calabaza amarilla, pelada, sin semillas y en trozos (4 cm)
- 750 g de caldo de pollo
- 150 g crema (18% grasa), y un poco más para servir
- 1 pizca de sal marina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 1 pera, rebanada (5 mm) y remojada en agua con limón
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 552 kJ / 132 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de remolacha con ñoquis de hierbas
1 Std. 10 Min
Sopa de apio
50 min
Puré de manzana
20min
Sopa de cebolla
1 Std. 10 Min
Sopa fría de aguacate
5min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Soufflé de calabaza y canela
1 Std. 30 Min
Crema de espinaca
25min
Crema de zanahoria y jengibre
55 Min
Crema de zanahoria, leche de coco y curry
45min
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30min
Crema batida rápida
5min