Risotto z parmezanem

Risotto z parmezanem

3.9 28 rating
Příprava 30min.
Celkový 40min.
8 porcji

Suroviny

  • 1600 g wody
  • 2 łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone
  • 80 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 60 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 40 g masła plus 2 łyżki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 640 g ryżu do risotto (np. Carnaroli, Arborio), o 14-15 min czasie gotowania
  • 120 g białego wina, wytrawnego
  • 1 - 2 łyżeczki soli

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 1006 mg
Protein 9 g
Kalorie 1812 kJ / 433 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 63 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...