Tajska czerwona pasta curry

Tajska czerwona pasta curry

4.8 44 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
400 g

Suroviny

  • 4 limonki ekologiczne
  • 2 łyżki nasion kolendry
  • 90 g czerwonych papryczek chili, świeżych bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 30 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2-3 mm plastry
  • 8 ząbków czosnku
  • 4 łodygi trawy cytrynowej, świeże pokrojonej w 1 cm plastry
  • 100 g oleju arachidowego
  • 2 łyżki papryki słodkiej, mielonej

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 9.1 mg
Protein 2.6 g
Kalorie 1270.5 kJ / 303.7 kcal
Tuk 26.3 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 4.4 g
Sacharidy 20.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...