
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 limonki, ekologiczne
- 2 łyżki nasion kolendry
- 90 g czerwonych papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 30 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2-3 mm plastry
- 8 ząbków czosnku
- 50 g trawy cytrynowej, świeżej (4 łodygi), pokrojonej w 1 cm plastry
- 100 g oleju arachidowego
- 2 łyżki papryki słodkiej, mielonej
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 4139 kJ / 988 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 36.7 g
- Tuk
- 94.1 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sos Hoisin
5 Min
Japońska zupa ramen
1 Std. 50 Min
Koncentrat bulionu tajskiego
25 Min
Ostro-kwaśna zupa krewetkowa
35 Min
Meksykańska zupa limonkowa z kurczakiem
1 Std.
Massaman curry z kurczakiem
1 Std. 40 Min
Tajski makaron curry z warzywami
20 Min
Sos teriyaki
15 Min
Wołowina teriyaki z ryżem
1 Std. 50 Min
Zupa tajska z pastą curry Edyty Cygan
1 Std. 5 Min
Azjatycka zupa z kurczakiem i makaronem ryżowym
1 Std. 15 Min
Tajska zupa z kurczakiem (Tom Kha Gai)
40 Min