Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 40 g de chorizo, coupé en morceaux
- 160 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
- 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
- 250 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en rondelles
- 150 g de poivron rouge en conserve, coupé en lanières
- 10 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1291.2 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 668 mg
Alternativní recepty
Tarte chorizo-tomate
1h 15min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2h 15min
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1 godz. 30 min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Quiche aux poivrons et chorizo
1 godz. 10 min
Tarte fine feuilletée à la tomate
50 min
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Flan poivron-chorizo-chèvre
45 min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1h 25min
Quiche aux légumes du soleil et feta
1 godz. 30 min
Quiche aux poireaux et reblochon
1h