Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 40 g de chorizo, coupé en morceaux
- 160 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
- 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
- 250 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en rondelles
- 150 g de poivron rouge en conserve, coupé en lanières
- 10 feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1291.2 kJ / 309.2 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 668 mg
Alternativní recepty
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1h
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1h
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Tarte chèvre, pomme et oignon
2h 15min
Lasagne aux trois poivrons
1h 25min
Tarte fine tomates cerise, mozzarella et thon
1h 10min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55 min
Tarte au chèvre et aux oignons
1h 25min
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1h 30min
Tarte aux courgettes et au pesto
1 godz. 35 min
Tarte chorizo-tomate
1h 15min
Cake carotte-courgette-chèvre
55min