Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g de cerneaux de noix
- 20 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre
- 550 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type farfalle
- 120 g de fromage bleu des Causses, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2108.5 kJ / 504.8 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 168.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes au gorgonzola
40 Min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20 min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30 min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Linguine aux champignons et crème à la noisette
40 Min
Spaghetti aux échalotes et au citron
40 Min
Risotto crémeux au camembert
35min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min