Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g de cerneaux de noix
- 20 g de beurre
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en deux ou en quatre
- 550 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type farfalle
- 120 g de fromage bleu des Causses, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2108.5 kJ / 504.8 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 25.5 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 168.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes à la feta, tomates et olives
25min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1h 15min
Pâtes au pesto d'avocat
25min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Penne aux champignons et fromage à tartiner
30min
Fettucines aux carottes et crème au brie
30min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
One pot pasta pancetta, crème, noix, ciboulette
20min
Risotto crémeux au camembert
35min
Pâtes au gorgonzola
40min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45min