Kompatibilní verze
Lasagnes de poireaux, béchamel à la tomate et au fromage
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'emmental, coupé en morceaux
- 1000 g de poireaux, coupés en tronçons (4 cm env.)
- 45 g de beurre
- 25 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 40 g de concentré de tomate
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- 6 - 8 feuilles de lasagne
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1489.8 kJ / 358.3 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 25.8 g
- Tuk
- 19.8 g
- Nasycený tuk
- 12.5 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 494.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Gratin de potimarron et pommes de terre, béchamel aux herbes et comté
50min
Tarte rustique aux poireaux
1 Std. 15 Min
Gratin de poireau, panais et saumon
1 Std. 15 Min
Lasagne aux trois poivrons
1h 25min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1h
Lasagne de courgette et jambon blanc
1h 5min
Flamiche sans pâte au tofu fumé
50min
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
1h