Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de carottes fanes
- 4 filets de colin (150 g chacun environ, frais ou décongelés)
- 200 g d'eau
- 75 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- du sel
- 45 g de beurre
- 1 c. à soupe rase de fécule de maïs
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Papillotes de lieu noir
45min
Saumon vapeur et purée de petits pois
30 min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45min
Merlan aux poireaux
30 min
Dos d'églefin et purée de petits pois
35min
Filet de dorade grise à la normande
1u.
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45min
Eglefin vapeur au riz et carottes nouvelles
35min
Filet de colin à la sauce tomate
35min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35min