Rumienienie pieczarek

Rumienienie pieczarek

4.9 117 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
280 g

Suroviny

  • 30 g wody
  • 300 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki lub małych, w całości
  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 5.8 mg
Protein 3.3 g
Kalorie 354.8 kJ / 84.8 kcal
Tuk 7.5 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 3.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...