Zařízení & příslušenství
Rumienienie pieczarek
Příprava 10min.
Celkový 25min.
280 g
Suroviny
-
30 g wody
-
300 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki lub małych, w całości
-
20 g oliwy z oliwek20 g oleju
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 g
Sodík
5.8 mg
Protein
3.3 g
Kalorie
354.8 kJ /
84.8 kcal
Tuk
7.5 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
3.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
WIĘCEJ SMAKU
16 recepty/-ů
Polsko
Polsko
Mohlo by se vám také líbit...
Rumienienie kiełbasy
20min.
Rumienienie papryki z cebulą
25min.
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min.
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min.
Rumienienie cukinii
20min.
Rumienienie papryki
20min.
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min.
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min.
Rumienienie cebuli i czosnku
20min.
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20min.
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min.
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20min.