Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre, froid, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau froide
- 1 c. à café de paprika doux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 100 g de chorizo, coupé en morceaux
- 100 g de fromage frais, type Philadelphia
- 6 tomates mûres de différentes couleurs
- 20 g d'huile d'olive
- 10 feuilles de basilic frais, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1404.8 kJ / 337.8 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 25.2 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 501 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammekueche aux lardons et champignons
30min
Croque monsieur à la tomate
1 Std.
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1 Std. 30 Min
Tarte fine tomates cerise, mozzarella et thon
1 Std. 10 Min
Tatin de tomates cerise au chorizo
1 Std. 15 Min
Quiche aux poivrons et chorizo
1 Std. 10 Min
Tarte Tatin de tomates
1 Std.
Tomates farcies à l'ancienne
1 Std. 25 Min
Tarte fine chèvre, mozzarella et tomates
1 Std.
Ratatouille au chorizo
35min
Tarte poivron-chèvre
1h 35 min
Cake chorizo-courgette
45min