Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de beurre, et un peu pour la poêle
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 40 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 8 galettes de sarrasin
- 8 tranches de jambon blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1498.6 kJ / 358.1 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 936 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes complètes
45min
Galette bacon et champignons à la crème
50min
Gratin au lard
2 Std. 25 Min
Gâteau de galettes aux lardons
1 Std. 15 Min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 min
Pommes de terre farcies façon raclette
1 Std. 20 Min
Pizza au munster, poitrine fumée, poulet et champignons
1h 35 min
Galettes au cantal, champignons et jambon de pays
1 Std.
Croque-campagne au comté
40min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 Std.
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 Min
Feuilleté comtois
1 godz. 5 min