Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 50 g de beurre, et un peu pour la poêle
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 40 g de farine de blé
- 500 g de lait
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- 8 galettes de sarrasin
- 8 tranches de jambon blanc
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1498.6 kJ / 358.1 kcal
- Protein
- 20.1 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 936 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Ficelles picardes
2h
Pommes de terre farcies façon raclette
1 Std. 20 Min
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40 min
Tourte aux pommes de terre façon tartiflette
3h 5min
Galette bacon et champignons à la crème
50 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Gâteau de galettes aux lardons
1 Std. 15 Min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.
Galettes aux poireaux, œuf et comté
1 Std. 50 Min
Tartines "croque-monsieur"
25 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 Std.