Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 paupiettes de veau
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 poignet d'herbes aromatiques fraîches
- sel
- poivre moulu
- 600 g de carottes fanes, pelées
- 1 c. à soupe de fécule de maïs, type Maïzena®
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2180 kJ / 522 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Endives au jambon
1h 15min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Blanquette de veau
1h 15min
Courgettes farcies
45min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45min
Blanquette de veau vapeur
1h 10min
Paupiettes de veau et petits légumes
1h
Ecrasée de pommes de terre et filet mignon au romarin
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min