Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 60 - 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de curry en poudre
- 1000 g de pommes de terre farineuses, coupées en rondelles (0,5 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 - 400 g de lait
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (volitelně)
- 30 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1646 kJ / 390 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 449.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Parmentier de carotte au poisson
1 Std.
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Merlan aux poireaux
30min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1 Std. 15 Min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1 Std. 10 Min
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50min
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1 Std.
Papillotes de lieu noir
45min
Cassolette de poissons
1 Std.