Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 60 - 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de curry en poudre
- 1000 g de pommes de terre farineuses, coupées en rondelles (0,5 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 - 400 g de lait
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (volitelně)
- 30 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1646 kJ / 390 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 449.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merlan aux poireaux
30 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1h
Fondue de poireaux, moules et coques
1h
Lasagne au saumon et poivron
1h 10min
Curry de poisson
45 min
Lasagne au cabillaud, courgettes et gingembre
1h 15min
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50 min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Gratin de pâtes au poisson et poireaux
1h 10min
Brandade de lieu jaune au comté
40min
Lasagne au thon
1 godz. 30 min