Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 60 - 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de curry en poudre
- 1000 g de pommes de terre farineuses, coupées en rondelles (0,5 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 - 400 g de lait
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (volitelně)
- 30 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1646 kJ / 390 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 449.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papillotes de lieu noir
45min
Papillote de merlu, semoule complète et légumes
40min
Lasagne de poireau aux moules
1h 10 min
Parmentier de carotte au poisson
1u.
Thon basquaise
30 min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45min
Gratin de lieu
1h 25min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Filet de colin à la sauce tomate
35min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1 Std. 15 Min
Merlu vapeur à la tomate et pommes de terre
50min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1 Std. 15 Min