
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g de filet de lieu noir sans peau coupé en morceaux
- 80 g d'échalotes
- 50 g de beurre en morceaux
- 60 - 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 c. à café de curry en poudre
- 1000 g de pommes de terre farineuses coupées en rondelles (0,5 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 - 400 g de lait
- 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (volitelně)
- 30 g de chapelure
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 390 kcal / 1646 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 14.2 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Sodík
- 449.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne au cabillaud, courgettes et gingembre
1hod. 15min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45min
Gratin de merlu aux courgettes
45min
Curry de poisson
45min
Parmentier de carotte au poisson
1hod.
Parmentier de chou-fleur au saumon
1hod. 15min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1hod. 35min
Gratin de lieu
1hod. 25min
Blanquette de cabillaud
55min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1hod. 15min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55min