Parmentier de lieu noir

Parmentier de lieu noir

4.5 130 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 20min.
6 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 800 g de filet de lieu noir sans peau coupé en morceaux
  • 80 g d'échalotes
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 60 - 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 c. à café de curry en poudre
  • 1000 g de pommes de terre farineuses coupées en rondelles (0,5 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 350 - 400 g de lait
  • 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (volitelně)
  • 30 g de chapelure

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 449.5 mg
Protein 31 g
Kalorie 1646 kJ / 390 kcal
Tuk 14.2 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sacharidy 33.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...