Parmentier de lieu noir
TM6 TM5

Parmentier de lieu noir

4.5 (121 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 800 g de filet de lieu noir sans peau, coupé en morceaux
  • 80 g d'échalotes
  • 50 g de beurre, en morceaux
  • 60 - 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 c. à café de curry en poudre
  • 1000 g de pommes de terre farineuses, coupées en rondelles (0,5 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 350 - 400 g de lait
  • 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée (volitelně)
  • 30 g de chapelure

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1646 kJ / 390 kcal
Protein
31 g
Sacharidy
33.8 g
Tuk
14.2 g
Nasycený tuk
7.8 g
Vláknina
3.7 g
Sodík
449.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty